De Coaches

De Coaches

 

Grand Hotel Beatrix

Grand Hotel Beatrix

 

 

 

Trainingen

Vanaf 2018 bieden wij twee trainingen aan met het Polariteitenspel en het Junior Polariteitenspel: een Introductietraining en een Vervolgtraining. Deze trainingen zijn bedoeld voor HRM-ers, coaches, kinder- en gezinscoaches, professionals, maar ook voor iedereen die om welke reden dan ook zich wil ont-wikkelen, dat wil zeggen wat relaxter in het leven wil staan, vol zelfvertrouwen en sterk genoeg om welke situatie dan ook aan te kunnen.
De Introductietraining is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met het Polariteitenspel en het Junior Polariteitenspel of de kennis hiervan wil opfrissen. In deze dag ligt de nadruk op het inzicht in jezelf en in je eigenschappen in polariteit. Met het inzicht in je eigenschappen in polariteit geef je jouw betekenis aan de werkelijkheid. Je leert effectiever te communiceren met je omgeving en komt in balans. Geen ingewikkelde diepgravende zoektocht naar jezelf maar gewoon ervaren wat je allemaal ‘in huis hebt’.
De vervolgtraining (Nieuw!) is bedoeld voor degenen die de Introductietraining hebben gevolgd en hun kennis over het Polariteitenspel en/ of het Junior Polariteitenspel willen verdiepen voor professionele doeleinden en/ of privé. Verschillende coachingstechnieken en spelvormen komen hierbij aan bod en ook wordt de link gelegd met je belemmerende gedachten en – gedragspatronen.
Een combinatie van deze trainingen is ook In Company te geven, waarbij er naast de persoonlijke ontwikkeling ook de relatie gelegd wordt met de teamontwikkeling.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Data:

Introductietraining                     Vervolgtraining

9 maart 2018                                20 april 2018

25 mei 2018                                  2 november 2018

22 juni 2018

21 september 2018

30 november 2018

 

Een trainingsdag is van 10.00 uur-17.00 uur.
Locatie: Grand Hotel Beatrix, te Huisduinen
Kosten: De kosten voor een dag training bedragen € 225, - (excl. Btw), inclusief Spel, koffie, thee en lunch.
Aanmelding en/ of informatie: info@hetpolariteitenspel.nl
.

Reviews Introductietraining

 

Na de training kijk ik door een Polariteiten-bril de wereld in: het leven is én-én en niet òf- òf. Dank jullie wel voor de mooie dag en ik ben blij dat ik het boek (Het Polariteitenspel verbindt red.) ook heb. Ik voel en weet dat ieder woord in het boek klopt. Heerlijk om het boek te lezen en alles wat ik heb geleerd als coach nu kan verbinden. Polair Leiderschap is voor mij de ontbrekende sleutel in het geheel!

Het Juniorpolariteitenspel (verschijnt in september red.), zal voor kinderen een geschenk zijn! Bij kinderen begint alles. Wanneer zij al vanaf jonge leeftijd zich meer bewust van zichzelf zullen zijn en in balans in het leven kunnen staan, dan worden ze leukere volwassenen. En wanneer zij het weer op hun kinderen overdragen, zal de wereld er mooier op worden.

 


Corine Man in ’t Veld – Coach (ICM) en Personal Assistant Shell

 

De cursus was zeer geslaagd. In een ongedwongen setting geven Danny en Fleur je het inzicht dat polariteiten beide kanten van de medaille zijn. Licht en donker, voor en tegenspoed, vreugde en verdriet. Ze bestaan niet zonder elkaar. De cursus met het polariteitenspel maakt een verbinding naar je kwaliteiten en je verbeterpunten en leert waarom deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en evenwicht tussen beide de sleutel is.

 


Arthur Matien, Adviesbureau de Rijk

 

Wat een fantastische cursus, maar vooral een eyeopener om Het Polariteitenspel te spelen. Na een interessante inleiding, vervolgens de uitleg over het spel. Wij zitten gevangen in het òf-òf denken, het èn-èn denken is zo belangrijk! Je kunt niet zonder die andere kant om in evenwicht te komen.
Deze dag heeft mij verrijkt, dank aan het team.

 


Ineke Bles

 

Ik heb erg veel gehad aan de kennismakingstraining van het polariteitenspel. De passie waarmee Danny de training brengt, werkt aanstekelijk en het zorgt ervoor dat de gehele training interessant blijft. De combinatie van theorie en praktijk vond ik fijn, en het was goed te doen de geleerde theorie om te zetten in eigen handelen. De training gaf me veel inzicht over mijn eigenschappen en meteen werd ik enthousiast om het geleerde in de praktijk te gaan brengen.
Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame dag.

 


Review van Esther Beljon, student Orthopedagogiek

 

De theorie en de boeiende uitleg vond ik heel erg interessant en leerzaam. Op een verhelderende en duidelijke manier wordt de theorie uitgelegd en de oefeningen van het spel zijn duidelijk en inzichtelijk

Ik heb in mijn dagelijkse werkzaamheden als sales- en communicatietrainer het spel direct ingezet en heb al diverse kandidaten veel inzicht kunnen geven over wie ze zijn en wat ze doen. De deelnemers hebben mij hierover positieve feedback gegeven, op een snelle en eenvoudige manier weten ze meer over hun eigen gedrag en leerpunten.

Fleur en Danny, nogmaals dank voor de gezellige en zeer leerzame dag en dat je deze mooie methode met ons deelt.

 

Paul Aupers, sales- en communicatietrainer NCOPG, Lelystad

 

De deelname aan de introductietraining van het polariteitenspel was voor mij een zeer positieve ervaring. Middels deze trainings-dag gun je jezelf de tijd en de ruimte om eens stil te staan bij je meest belangrijke eigenschappen en de wijze waarop deze worden ingezet. Het levert verrassende en nieuwe inzichten op.
De theoretische inleiding en ondersteuning door de trainers zijn van absolute toegevoegde waarde voor deze dag en wordt op een inspirerende en gedreven wijze gepresenteerd. De hele atmosfeer van de dag ademt een werkelijke interesse in mensen uit. Deelname is een echte aanrader.
Ik heb een spel inmiddels cadeau gedaan aan een bevriende trainer, die daar ook erg enthousiast over is.

 

Riemer Dijkstra MPLA pensioenspecialist

 

De introductiecursus van het Polariteitenspel was voor mij een eye opener.
De theoretische basis in combinatie met het spelen van het spel maakte het voor mij tastbaar. Het samenwerken en de begeleiding van Danny en Fleur voelde dynamisch. En dan de positiviteit, het feit dat we zoveel eigenschappen bezitten, alleen nog niet volledig benutten, nog niet samen laten werken, dat motiveert enorm. Letterlijk je eigen kaarten in handen hebben om gedrag te veranderen, niet voor anderen maar om een betere versie van jezelf. Ik geloof echt dat dit spel regels breekt en ogen opent. Alle regie hebben in je eigen leven, in persoonlijke ontwikkeling en geluk, dat geeft vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Dit spel is perfect voor eigen gebruik maar ook voor diverse professionals. Dit smaakt naar meer!

 

Brenda Bles. Zorgmanager/Job Coach, Stichting Esdege Reigersdael Heerhugowaard.

 

Het polariteitenspel geeft in korte tijd inzicht in wat je in je hebt en waar veranderingen wenselijk/mogelijk zijn. Zeker als je het met z’n 2-en speelt en erover gaat praten geeft het veel inzicht. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en raad iedereen aan deze te volgen.

Eddie Mendel, Sr. Software Developer Magic Hands Heerenveen

Het lijkt zo voor de hand liggend dat het leven bestaat uit tegenstellingen en dat je alleen door je eigen tegengestelde kwaliteiten te herkennen en te waarderen, en ze in te zetten, je in balans kunt handelen. Maar daar gaat het nu juist om: dat zien en herkennen van twee kanten van de medaille is essentieel. Het Polariteitenspel biedt juist daarvoor handvatten.
De introductietraining van het Polariteitenspel bood mij de gelegenheid om weer scherp te krijgen welke kwaliteiten ik nog sterker en in ieder geval meer in balans kan inzetten. Maar mijn belangrijkste doel was het spel (weer) te doen om me zo de werkvormen meer eigen te maken en het spel zelf in te kunnen zetten bij trainingen. Tijdens deze introductietraining was er alle tijd om daar mee aan de slag te gaan. Ik zou graag nog een volgende stap zetten en ook andere werkvormen ontdekken en in de praktijk brengen.
Over de trainers: de verdieping die Danny Warbout geeft in de vorm van theorieën die het verhaal van het spel ondersteunen zijn altijd inspirerend, en zorgen voor achtergrond en verdieping. De begeleiding van zowel Danny als Fleur is bijzonder prettig, warm en ondersteunend.

Annemieke Mintjes, Adviseur Communicatie & Storytelling Mintjes & Co, Heerenveen

Met het polariteitenspel ontstaan mooie praktische inzichten waardoor je het anders kan doen. Vooral het weten dat beide eigenschappen van een polariteit in je zitten, was voor mij een verhelderend beeld. Het is dus gewoon binnen je bereik. Het gaat er nu om dat je er bewust voor kiest om er ook daadwerkelijk voor te gaan. Opnieuw een puzzelstukje wat mij helpt om te blijven ontwikkelen. Dank daarvoor!

Jantine van der Ploeg, Consulent Ontwikkelbedrijf United4You, Houten

Ik heb deze dag als bijzonder ervaren. Danny is een mens die alleen al door zijn rust en empathie een uitstraling naar mij toe heeft waardoor ik tijd maak voor mezelf.
Dit klinkt voor vele misschien gek maar ik zit in soort van roller coaster met mijn leven en dan is het fijn als iemand je even terug kan plaatsen, zodat ik even tijd maak voor mezelf.
Het spel is een mooie graadmeter om te kijken hoe je zelf staat in het huidige leven, hoe je zelf kunt veranderen door kwaliteiten toe te passen die je al bezit.
Even duidelijkheid met wat je te veel toepast en wat te weinig of misschien wel helemaal niet wordt gebruikt. Ik kan het iedereen aanbevelen omdat je hiervan alleen maar gelukkiger wordt.
In de spiegel kijken en jezelf eens goed te zien zoals je al bent maar niet altijd uitbeeld.

Ivan Louer, Manager Horeca, Restaurant Eigenaar, De Brekers, Groote Keten

Ik vond de cursus zeker nuttig en leerzaam en heb het dan ook als een verrijking ervaren.
Mijn beleving is wel dat de groep niet groter moet, aangezien je dan te weinig tijd overhoudt om er wat dieper in te duiken.
Het spel met de kaarten is een leuke manier om direct te zien waar je mee in balans bent en waar je aan kunt of moet werken om je kwaliteiten nog beter te benutten
De ervaring die jij hebt en daardoor ook op deze manier kan overdragen is niet makkelijk te evenaren.

Henk Kooistra, Engineering Manager Vitablend, Wolvega.